Krasniqi tha se nuk do të ketë sukses tendencat për ta njollosur luftën dhe çlirimtarët.

“Liria, popullit tonë nuk i është falur, por është fituar me gjak e sakrificë, andaj lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka qenë e pashmangshme, por edhe e pastër. Tendencat për ta njollosur atë dhe çlirimtarët tanë – nuk do të kenë sukses”, njofton PDK.