3.8 C
Prizren
E martë, 31 Janar, 2023

“Loyola–Gymnasium” në Prizren shpall konkurs për dy mësimdhënës/ mësimdhënëse

Asociation “Loyola–Gymnasium” ka shpall konkurs për dy mësimdhënës/mësimdhënëse.

VENDE TË LIRA PUNE

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall të lira këto vende pune:

Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të gjuhës gjermane (për një periudhë rreth tremujore, derisa të kthehet mësimdhënësja nga pushimi i lehonisë, me mundësi vazhdimi për një kohë më të gjatë);

Një mësimdhënës/mësimdhënëse të edukatës muzikore (me normë të plotë).

Kushtet që duhet të plotësohen:

Diploma e fakultetit përkatës (është e pëlqyeshme grada master);
Letër motivuese;
CV;
Të jetë banor i Kosovës (kopje e letërnjoftimit);
Vërtetimin se nuk është nën hetime.

Dokumentet shtesë:

• Certifikata të trajnimeve;
• Referenca etj.

Kandidatët që kanë diplomuar jashtë Kosovës duhet të kenë diplomë të nostrifikuar nga MASHT-i. Ne mund të ofrojmë akomodim për personat që udhëtojnë nga qendrat tjera të Kosovës.

Dokumentet e kërkuara duhet të dorëzohen në zyrën e administratës qendrore, nga sot, deri më 14.11.2021, drejtpërdrejt ose përmes postës elektronike në: alg-info@alg-prizren.com.

Për çdo pyetje, ju lutemi shkruani në alg-info@alg-prizren.com ose na telefononi në +383 44 434 087.

Asociation “Loyola-Gymnasium”,
Rruga e Tranzitit, Petrovë,
20000, Prizren, Republika e Kosovës

 

Më Shumë

Mesazhi i eurodeputetëve për Serbinë: Nëse s’e pranoni marrëveshjen me Kosovën, do të bëheni si Irani i Evropës

Deputetët e Parlamentit Evropian ua kanë bërë të qartë homologëve të tyre në Parlamentin e Serbisë se çfarë mund të ndodhë nëse Serbia nuk...

Raporti i FIFA-s: Transferimet në Shqipëri dhe Kosovë të ‘vakta’ dhe me shumë pikëpyetje

FIFA ka publikuar raportin më të fundit të saj të emëruar “Raporti i Transferimeve Globale”. Një publikim i përvitshëm i cili jep me detaje...

Lajmet e Fundit