2.8 C
Prizren
E enjte, 7 Dhjetor, 2023

O marash marashi

Skender Berisha

Po nget drejt vjeshtës me nge
kush të joshi kaq shumë
rend e nuk ndalesh si lumë
as këndej as nëpër re

ende po ndrit nën diell
më fsheh me blerimin e mbetur
edhe ti o gjeth i paprekur
shpejt ke për të vdekur

nën plepat e reshtuar
do të dridhesh i tmerruar
pak më duhesh edhe mua
nuk kam kohë për të vajtuar

o Marash që josh sa i pashoq
do t’më rrish pip o kokrrosh
të të shoh ore të të shoh
moti kur ndërron ndërron

Skender Berisha

Më Shumë

Vetëvendosje në Prizren zgjedh anëtarët e rinj të Komisionit Disiplinor dhe Komisionit Zgjedhor të Qendrës

Sot, Lëvizja Vetëvendosje në Prizren, mbajti sot mbledhjen e XXIV - të të Këshillit të Qendrës. Në këtë mbledhje të rregullt të Këshillit të Qendrës...

Marrëveshje për themelimin e Qendrës për Kujdesin dhe Zhvillimin e Fëmijërisë së Hershme

Në Prizren është nënshkruar marrëveshja për themelimin e Qendrës për Kujdesin dhe Zhvillimin në Fëmijërinë e Hershme me bazë në komunitet. Drejtori i  Punë sdhe...

Lajmet e Fundit