22.8 C
Prizren
E premte, 30 Shtator, 2022

MASHT do të rishikojë zhvillimet në arsim

RameBuja-ministri arsimitMinistria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, organizon konferencë dy ditore me temë “Rishikimi i Përbashkët Vjetor (RPV) 2014” .

Ky organizim ka për qëllim bashkimin e të gjitha palëve kryesore të interesuara për të rishikuar zhvillimet kryesore dhe performancën e sektorit të arsimit gjatë vitit 2013 dhe për t’u pajtuar për prioritetet dhe politikat kryesore për sektorin
Si pjesë e këtij rishikimi në fokus të shqyrtimeve do të jetë Plani Strategjik i Arsimit në Kosovë (PSAK) dhe plani përkatës i implementimit.
Pos kësaj, RPV-ja do të ofrojë një forum për shkëmbimin e informatave në mes të palëve kryesore të interesit në sektorin e arsimit.

Më Shumë

Gruaja rrah burrin në Rahovec, ai strehohet te vëllai

Një burrë ka raportuar se është sulmuar fizikisht nga gruaja e tij në Rahovec. Sipas policisë, e dyshuara ka mohuar se ka ushtruar dhunë ndaj burrit...

Prizren, hapen kurse trajnuese të zanatit të filigranit

Filigrani është një nga veprimtaritë më të vjetra në Kosovë, me prejardhje nga shekulli XV dhe që gjendet më së shumti në Prizren, raporton...

Lajmet e Fundit