17.8 C
Prizren
E martë, 3 Tetor, 2023

Mc Kresha pasi thirri Ezanin: Kisha pak turp, por ishte përvojë e jashtëzakonshme

Pasi thirri Ezanin në një xhami të Mitrovicës, Mc Kresha ka folur për këtë përvojë.

Në emisionin “Wake Up”, reperi tha se kishte pak turp, por ishte përvojë e jashtëzakonshme.

Mësimi me pak nxënës dhe në klasa të kombinuara, jo cilësor e i dështuar

Nga qendra e qytetit të Suharekës, 16 kilometra larg gjendet fshati Dolloc, në të cilin dikur ishin me qindra shtëpi, e në ditët e...

Fshati Zym i Hasit në syrin e studiuesve të trashëgimisë kulturore

Është mbajtur takimi i parë i grupit të mandatuar punues për Studimin e Fizibilitetit dhe Planin e Menaxhimit të fshatit Zym të Hasit në...

Lajmet e Fundit