14.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Prill, 2023

Mos më trazo

Skender Berisha

Më le me dhimbjen time

ta mund në mundça
ta shkund në e shkundsha
se po më dhemb pa hile

mos më thuaj gjë prej gjëje
më therr si prej rrufeje
rri larg ore larg meje
s’më tund prej kësaj feje

më le sa më shpejt që mundesh
se mund edhe të sëmuresh
mos m’u lut për asgjë
se nuk kam o nuk kam nge

më le ore më le më shpejt
me dhimbjen time më le
se e kam me vete që kur kam le
pata e nuk pata drejt më le

Skender Berisha

Më Shumë

Real Madrid-i synon ta rikthejë Diaz-in, por futbollisti e dëshiron Milan-in

Brahim Diaz me kënaqësi do ta zgjaste qëndrimin e tij në Milano nëse do të ishte e mundur, por klubi i tij mëmë, Real...

Zgjatet afati i aplikimit për subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka njoftuar se e ka zgjatur afatin për aplikim për pagesa direkte/subvencione për kulturat bujqësore deri më...

Lajmet e Fundit