7.8 C
Prizren
E premte, 2 Dhjetor, 2022

MSh shpall konkurs për 42 mjekë, rroga 610 euro

Ministria e Shëndetësisë ka shpallur konkurs për angazhimin e përkohshëm të profesionistëve shëndetësor dhe stafit mbështetës gjatë pandemisë COVID-19.

Konkursi është i hapur për 42 mjekë të përgjithshëm për 18 komuna të Kosovës.

 1. Deçan…………. 2   vende
 2. Gjakovë………. 2   vende
 3. Gllogoc……….. 2   vende
 4. Dragash………. 2   vende
 5. Istog…………….2 vende
 6. Kaçanik………. 2   vende
 7. Klinë…………… 3   vende
 8. Mitrovicë…….. 2   vende
 9. Novobërdë…… 1 vend
 10. Rahovec………. 3 vende
 11. Podujevë……… 3    vende
 12. Prishtinë……… 6    vende
 13. Skenderaj…….. 2 vende
 14. Shtërpcë………. 1    vend
 15. Suharekë………3 vende
 16. Junik……………2 vende
 17. Mamushë…….. 2 vende
 18. Hani i Elezit… 2    vende

Në dokumentin e konkursit bëhet e ditur se paga fikse është 610 euro në muaj, dhe se afati i kontratës është me kohë të caktuar për 6 muaj.

Data e hapjes dhe mbylljes së konkursit është 06.01.2022 deri 11.01.2022.

Më Shumë

Pezullohet vendimi i Qeverisë për uljen e pagave të gjyqtarëve

Gjykata Themelore e Prishtinës ka pezulluar vendimin e Qeverisë për zvogëlimin e pagave të gjyqtareve dhe prokurorëve. Paparaci nga burimet  ka mësuar se vendimi nga...

Kim Kardashian dhe Kanye West më në fund arrijnë marrëveshje për divorcin – reperi do të paguajë 192 mijë euro pension ushqimor për fëmijët

Kim Kardashian dhe Kanye West kanë arritur një marrëveshje për divorcin e tyre, duke shmangur një gjyq që ishte caktuar për muajin e ardhshëm,...

Moti për sot

Lajmet e Fundit