22.8 C
Prizren
E martë, 16 Korrik, 2024

Në Gjimnazin “Loyola” shpërndahen diplomat e gjuhës gjermane-DSD 1

Në një ceremoni zyrtare, sot në Gjimnazin “Loyola” është bërë shpërndarja e diplomave të gjuhës gjermane DSD 1 për nxënësit e kësaj shkolle.

Drejtori ekzekutiv i ALG “Loyola-Gymnasium”, Elias Koller i ka përgëzuar nxënësit për rezultatin e arritur, duke nënvizuar edhe punën me përkushtim të mësimdhënësve të kësaj shkolle për të arritur rezultate sa më të larta.

Ceremonia u zhvillua në prani të një përfaqësuesi nga Ambasada e Gjermanisë në Kosovë, ndërkaq edhe nxënësit u shprehën të lumtur për dijet e arritura dhe mundësitë që ofron kjo shkollë në përgatitjen e tyre për të ardhmen.

Më Shumë

Lajmet e Fundit