18.8 C
Prizren
E martë, 28 Maj, 2024

Përfundon shtrimi me kubëza të betonit në 37 akse rrugore në Prizren

Ka përfunduar shtrimi me kubëza të betonit në 37 akse rrugore në Prizren, në kuadër të projektit “Ndërtimi i rrugëve lokale në Lubizhdë të Hasit” që përveç estetikës në fshat, rregullimi i infrastrukturës ka lehtësuar qarkullimin e automjeteve dhe të këmbësorëve.

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, ka thënë se në kuadër të këtyre punimeve, po instalohet dhe ndriçimi në disa pjesë të fshatit që do ta ngritë nivelin e sigurisë për lëvizje gjatë natës.

Më Shumë

Balje: Në zgjedhje shkohet vetëm kur dëshiron Kurt

Duda Balje, deputete nga komuniteti boshnjak në Kuvendit e Kosovës, duke folur rreth kërkesës së opozitës për zgjedhje të reja, tha se në zgjedhje...

Hapja e paligjshme e kanalit në “Shatërvan” të Prizrenit: Bie  këmbësorja

Një këmbësore ka  rënë  në  kanal në “Shatërvan” të Prizrenit. Drejtori i Drejtorisë së Inspektorateve  në Prizren, Islam Ukaj tha se kanali është hapur paautorizim...

Lajmet e Fundit