Shpejt dhe lehtë thonë se po kryejnë punë në komunë edhe qytetarë të tjerë që jetojnë në Prizren.

Funksionimi i shërbimeve online ka bërë që në drejtorinë e administratës të mos krijohen radhë të pritjes.

“Ne si drejtori e administratës, por edhe si komunë, jemi të përgatitur për pritjen e tyre. Në vitin e kaluar kemi punuar edhe gjatë ditëve të shtune. Jemi duke e analizuar punën se a do të punojmë gjatë vikendeve apo jo, pasi shërbimet online janë rritur dhe nuk është fluksi i viteve të kaluara. Mirëpo, në koordinim me stafin të gjithë jemi përgatitur dhe besoj që javën e ardhshme do të vendosim”, ka thënë Edin Shehu, drejtor i Administratës në Komunën e Prizrenit.

Ai gjithashtu i tha RTK-së se në qendrën për një ndalesë, janë kryer mbi 180 mijë shërbime.

Ajo që vlen të theksohet është se janë mbi 90 mijë shërbime të gjendjes civile që janë kryer në periudhën janar – qershor 2023.rtk


 

Bëhu me banesë  në super lokacion, pranë qendrave tregtare Galeria Shopping Mall,  dhe Abi Çarshia, Qëndra Mjeksis Urgjente 100m , Stacioni i Autobusëve 100m.

Kontakti:

Mob: +383 44 128 112

Email: [email protected]

Ëeb: www.renelualtahiri.com