18.8 C
Prizren
E enjte, 20 Qershor, 2024

Seanca e ndërprerë do të vazhdojë javën e ardhshme

Kryesuesja e Kuvendit të Komunës së Prizrenit, Antigona Bytyqi, ka caktuar për javën e ardhshme vazhdimin e seancës që u ndërpre për shkak të braktisjes nga kuvendarët e Vetëvendosjes dhe LDK-së.

“Njoftojmë se me datë 04.06.2024 (e martë), me fillim në orën 10:00, në sallën për mbajtjen e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës (Shtëpia e Bardhë), do të vazhdojë mbledhja e datës 30.05.2024, e Kuvendit të Komunës, me pikat e propozuara të rendit të ditës sipas rekomandimit të Komitetit për Politikë dhe Financa,” thuhet në njoftimin e Komunës së Prizrenit.

Kompleksi ‘Newco Elan’ ofron banesa të ëndrrave tuaja në zemër të Prizrenit

Pikat e propozuara të rendit të ditës sipas rekomandimit të Komitetit për Politikë dhe Financa janë:

  1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve: 28 mars 2024 (rregullt); 23 prill 2024 (jashtëzakonshme); 30 prill e vazhduar më 03 maj 2024 (rregullt);
  2. Shqyrtimi dhe miratimi i Rendit të Ditës;
  3. Pyetjet e kuvendarëve dhe ngritja e çështjeve të ndryshme;
  4. Shqyrtimi dhe miratimi i propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e vendimit nr. 001/011-53593 të datës 23 prill 2024;
  5. Shqyrtimi dhe miratimi i Rregullores për ndryshimin dhe plotësimin e rregullores nr.01/011-3250 të datës 08.03.2012 për përdorimin e gjuhëve në Komunën e Prizrenit;
  6. Shqyrtimi dhe miratimi i Projekt-Rregullores për shërbime publike komunale në Komunën e Prizrenit;
  7. Miratimi i propozim-vendimit për shfuqizimin e vendimeve (sipas rekomandimeve të MMPHI-së);
  8. Shqyrtimi dhe miratimi i Draft-planit të punës për ekipin komunal për të drejtat e fëmijës (2024-2026);
  9. Informatë rreth raportit të punës së zyrës-njësisë për të drejtat e njeriut dhe barazi gjinore, për vitin 2023.

Më Shumë

Urimi i Totajt për festën e Bajramit

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, u ka uruar besimtarëve të fesë islame festën e Kurban Bajramit. Ai ka dëshiruar që kjo ditë të sjellë paqe,...

Shënohet 81-vjetori i lindjes së Ukshin Hotit, Kurti viziton shtëpinë muze

Me rastin e shënimit të ditëlindjes së 81-të të profesorit dhe mendimtarit politik, Ukshin Hoti, kryeministri Albin Kurti mori sot pjesë në ngjarjen e...

Lajmet e Fundit