13.8 C
Prizren
E shtunë, 18 Maj, 2024

Kompleksi ‘Newco Elan’ ofron banesa të ëndrrave tuaja në zemër të Prizrenit

Kompleksi afarist-banesor ‘Newco Elan’ , po e ndryshon përvojën e banimit në Prizren.

Ky kompleks ofron banesa me cilësi të lartë të banimit, duke ju ofruar një jetë të rehatshëm në qytetin historik të Prizrenit.

Ju, si klientë tanë, keni fuqinë për të zgjedhur tipin e banesës që plotëson plotësisht nevojat tuaja individuale.

Në Kompleksin ‘Newco Elan’, nuk është vetëm një banesë – është një përvojë e personalizuar e banimit.

Përfitoni nga cilësia dhe komoditeti që ofrojmë. Për më shumë informacione dhe për të rezervuar banesën tuaj të re në qytetin e kulturës, na kontaktoni në detajet e mëposhtme:

Rruga Tirana, Prizren

Telefon:
+383 46 139 999
+383 46 149 999
Email: [email protected]

Bëhuni pjesë e rrugëtimin tonë drejt një jete më të mirë në Kompleksin ‘Newco Elan’.

Ju mirëpresim !

 

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

 

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

 

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Më Shumë

MASHTI cakton datat kur do të mbahet testi i arritshmërisë

Ministria e Arsimit, Shkencës,Teknologjisë dhe Inovacinit ka marrë vendimin për datat kur do të mbahet testi i arritshmërisë në këtë vit. Pjesa e parë e...

Historia e panjohur e deputetit rebel që Enver Hoxha e dënoi me vdekje! Anatemohej si aventurier sepse nuk martohej

Atij, pas vitit 1945, nuk i dhanë as punë shtetërore, as pension. I hoqën triskën e Frontit, triskën e ushqimeve, por ia doli të...

Lajmet e Fundit