1.8 C
Prizren
E hënë, 4 Mars, 2024

E shkel ligjin

RagipBegaj-IQPMOpozita në Malishevë, akuzon kryetarin e ardhshëm Ragip Begaj, se po e shekl ligjin, duke qëndruar në zyrën e kryetarit të Komunës, para se të certifikohet nga KQZ-ja.

“Kjo është shkelje e ligjit.Begaj edhe pse është zgjedhur pa u kryer proceduart e inagurimit të postit të kryetarit nuk është kryetar komune”, ka thënë Januz Kastrati nga LDK-ja.

Kryetari i deritashëm Isni Kilaj ia ka dorëzuar çelësat e zyrës Begajt. Nga dita që i ka marrë çelsat, Begaj ka pritur dhe përcjellë qytetarë në zyre, të cilët ia kanë uruar zgjedhjen në krye të Malishevës,transmeton KD.

Edhe Muhamet Bytyçi nga Vetëvendosja, e ka vlerësuar të paligjshëm qëndrimin e kryetarit të ri në zyre, pa u certifikuar rezultati dhe pa e dhënë betimin në KK. “Etja e madhe për pushtet autokrat bën që pushtetarët e rinj të mos e respektojnë proceduarat e parapara për të marrë detyrën ku janë zgjedhur “.

Më Shumë

Lajmet e Fundit