3.8 C
Prizren
E mërkurë, 29 Nëntor, 2023

Suharekë, arrestohet arkëtari i gjykatës

PoliciaKS-prangatDrejtoria për Hetime të Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit (DHKEK), njësia në Prizren, me autorizimin e Prokurorisë Themelore në Prizren, gjatë hetimit të një rasti ka arrestuar një person, me dyshimin se i njëjti ka kryer veprat penale: ‘keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar’, ‘mashtrim në detyrë’ dhe ‘përvetësim në detyrë’.
Me 28.1.2014 hetuesit policorë në Prizren kanë arrestuar një punonjës arkëtar në Gjykatën Themelore në Prizren, nëndega në Suharekë, për shkak se i njëjti dyshohet të ketë kryer veprat penale ‘keqpërdorim i pozitës zyrtare’, ‘përvetësim në detyrë’ dhe ‘mashtrim në detyrë’.

I dyshuari në fjalë ka arkëtuar të holla në vlerë prej 12.000 euro, ku të njëjtat i ka raportuar si të arkëtuara, por nuk i ka dorëzuar në xhirollogari zyrtare siç është dashur të veprojë (zyrtari në fjalë ka qenë i obliguar që çdo herë kur të mblidhet shuma prej 300 t’i dërgojë në xhirollogari), por i njëjti nuk e ka bërë një gjë të tillë dhe shumën e cekur e ka përvetësuar.

Gjatë procedurës hetimore janë mbledhur dëshmi materiale, si rezultat i të cilave policia ka arrestuar të dyshuarin: N. K. lindur më 1962 m/sh/k. I njëjti është intervistuar dhe pas prezantimit të provave materiale në Prokurorinë Themelore në Prizren, me vendim të të njëjtit, të dyshuarit i është caktuar masa e ndalimit për 48 orë deri në vazhdimin e procedurave të tjera hetimore.

Më Shumë

I jepet lamtumira e fundit mjeshtrit të humorit Zef Deda

Është përcjellë mesditën e sotme për në banesën e fundit mjeshtri i madh i humorit, aktori shkodran Zef Deda, i cili u nda nga...

Komuna e Rahovecit lanson hartën e lirisë

Në kuadër të platformës elektronike “Rahoveci digjital”, në prag të festave të nëntorit është lansuar edhe një projekt shumë i rëndësishëm “Harta e lirisë”. https://prizrenpress.com/eli-edona-mobilieria-me-oferta-me-te-mira-ne-prizren/   Në...

Lajmet e Fundit