36.8 C
Prizren
E martë, 16 Korrik, 2024

Totaj ndan mjete të punës për 275 fermerë përfitues

Si rezultat i subvencioneve të Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, në kuadër të projektit “Furnizimi me mekanizëm bujqësor – me bashkëfinancim”, kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, ka bërë ndarjen e mjeteve të punës për 275 fermerë përfitues, për modernizimin e mekanizimit bujqësor të vjetruar dhe shkaktuar, rritjen e cilësisë së shërbimeve në punimin e tokës si dhe për zvogëlimin e shpenzimeve dhe rritjen e shpejtësisë së kryerjes së punëve në ara e fusha.

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall një vend të lirë për mësimdhënës/e të gjuhës angleze

Fermerët përfituan motokultivatorë me frezë, spërkatëse, motokultivatorë me frezë e kosë, roto kosë, frezë, shpërndarës plehu, mbjellëse misri pneumatik me 4 rende dhe mbjellëse gruri me 16 rende.

Totaj ka thënë se Komuna e Prizrenit do ta japë kontributin maksimal, sipas mundësive buxhetore, në përkrahjen dhe ngritjen e kapaciteteve të bujqve.

Ai ka theksuar se investimi në bujqësi është prej prioriteteve të programit të qeverisjes.


Reklamë

RENELUAL TAHIRI prezenton tipet e banesave në kompleksin “Green Avenue” Blloku B !
Për më shumë informata na vizitoni në pikën tonë të shitjes përballë ‘Premium Park Hotel”.
Si dhe mund të na kontaktoni:
+383 44 128 112 ; +383 49 613 613
Kliko videon 

Më Shumë

Shkolla e filmit “Future is Here” këtë vit sjell 8 filma të rinj në DokuFest

Shkolla e filmit “Future is Here” këtë vit sjell 8 filma të rinj të shkurtër dokumentarë, që shfaqen si premierë në DokuFest. Filmbërësit e...

Punime intensive për ndërtimin e tualeteve publike në Prizren

Punimet për ndërtimin e tualeteve publike përballë ndërtesës së Administratës Komunale në Prizren po vazhdojnë me intensitet të lartë. Ky projekt është pjesë e aktiviteteve...

Lajmet e Fundit