12.8 C
Prizren
E martë, 23 Prill, 2024

Vetëvendosje: Mungesa e koordinimit, pasojë për bizneset në rrugën “De Rada” të Prizrenit

Asamblistët e Lëvizjes Vetëvendosje!, Dafina Alishani, Selman Sokoli dhe Ilir Gashi, kanë vizituar bizneset në rrugën ‘De Rada’, ku po zhvillohen punimet e ndërtimit të kanalizimit.

Ata u njohën me shqetësimet dhe ankesat e tyre për dëmtim të interesit biznesor si pasojë e punëve të vazhdueshme në këtë rrugë.

“Eli –Edona”, mobilieria me oferta më të mira në Prizren

“Autoritetet komunale nuk i kanë njoftuar paraprakisht pronarët me kohë për zhvillim të punimeve. Në këtë lokacion edhe më parë kishte pasur intervenime nga Komuna dhe si pasojë e moskordinimit dhe mos planifikimit të duhur pasojat po i vuajnë bizneset që janë në prag të falimentimit si pasojë e mbylljes së rrugës”, thuhet në njoftimin e VV-së në Prizren .

“Brenda dy vitesh është hera e tretë që po zhvillohen punime në këtë rrugë, duke prishur trotuaret, dëmtuar drunjtë e prishur ndriçimi publik”.

“Është detyrë dhe përgjegjësi e Komunës që bizneseve t’iu sigurojë kushte dhe ambiente të përshtatshme pune, e jo t’i pengojë ato si pasojë e jo seriozitetit në kryerjen e detyrave dhe përgjegjësive të saj”.

Banesa në shitje nga Renelual Tahiri  

 

Më Shumë

Kryeziu: Serbia vazhdon me regjimin e Millosheviqit, pavarësisht që kanë ndryshuar njerëzit

Ish-gjyqtari i Kushtetueses, Kadri Kryeziu, thotë se Serbia me veprimet e ngjashme si ato të sotme që ndaloi kosovarët në pikat kufitare, po tregohet...

Qeveria reagon pas procesit të votimit: Republika e Kosovës ka përmbushur obligimin e saj ndaj qytetarëve

Qeverisë e Republikës së Kosovës ka reaguar në lidhje me procesin e djeshëm të votimit për apo kundër largimit të kryetarëve nga funksioni në...

Lajmet e Fundit