12.8 C
Prizren
E martë, 30 Maj, 2023

“Zona Park” me oferta të reja për dezinsektimin e shtëpive për ta luftuar koronavirusin

Përhapja e pandemisë COVID-19 kishte krijuar panikë tek familjet kosovare për sigurimin e ushqimeve.

Nëpër marketet vendore janë vërejtur një numër i madh i blerësve të cilët kanë siguruar ushqimet për një kohë më të gjatë, me qëllim që t’i eliminojnë daljet e panevojshme. Mbase, këtë e kishin bërë për t’u mbrojtur nga infektimi i mundshëm me koronavirus.

Por, sasia e madhe e këtyre ushqimeve dhe vendosja nëpër bodrume, nuk garanton një siguri. Prezenca e lagështisë në këto bodrume konsiderohet si një faktor që mundëson zhvillimin e insekteve të ndryshme, e të cilat mund të jenë një rrezik i vazhdueshëm për këto ushqime, dhe jo vetëm.

Ekziston frika e bazuar se nëse këto insekte kanë kontakte me ushqimet, mundësia për një helmim dhe përhapjen e sëmundjeve tjera është shumë më e madhe. Andaj, dezinsektimi i bodrumeve dhe tërë shtëpive tuaja, tashmë është një domosdoshmëri.

Por, ju nuk duhet të mërziteni se si ta bëni dezinsektimin, pasi për këtë përkujdeset në mënyrë profesionale kompania shumë e suksesshme nga Prizreni, “Zona Park”. E dëshmuar për punë profesionale, ekip të përgatitur mirë, e certifikuar me ISO standarte, ju do t’i thuani fund shqetësimit nga insektet në shtëpinë tuaj.

E për shkak të pandemisë në të cilën jemi duke kaluar, “Zona Park” ka menduar për disa oferta të cilave ju nuk do të mund t’i rezistoni, sepse vetëm kështu do të mund të jetoni shëndetshëm.

/I sponsorizuar/

Më Shumë

Reforma Zgjedhore, Kryeziu:Projektligji i propozuar të mos procedohet tutje

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) mbajti konferencë për media ku u prezantuan vlerësimet lidhur me Reformën Zgjedhore, pas projektligjit të propozuar nga Komisioni Ad-Hoc....

“Loyola-Gymnasium” për herë të dytë “Supershkollë”

Dymbëdhjetë nxënës të “Loyola-Gymnasium” kanë udhëtuar sot për në Bosnje dhe Hercegovinë, në kuadër të programit të shkëmbimit “Supershkollat”, zbatuar nga Zyra Rajonale e...

Moti sot me diell

Lajmet e Fundit