7.8 C
Prizren
E enjte, 8 Dhjetor, 2022

Nesër ekzekutohen pagesat për këto dy kategori në Kosovë

Ministria e Financave ka njoftuar se neser do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe pensionale.

Sipas njoftimit të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me datën 15 nëntor do te bejë ekzekutimin e pagesave të skemave sociale dhe pensioneve.

Ndryshe Qeveria e Kosovës ka vendosur që të ndihmojë pensionistët dhe punëtorët e sektorit publik me mjete shtesë

Më Shumë

Nesër shqyrtohet Projektligji për Zyrtarët Publik dhe Pagat në Sektorin Publik

Projektligji për Zyrtarët Publik dhe Pagat në Sektorin Publik do të shqyrtohet më 2 dhjetor. Kështu ka thënë deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Valon Ramadani. “Komisioni për...

Kaq do të kushtojë këtë vit zbukurimi i Prizrenit për festat e fundvitit

Muaji dhjetor si çdo herë jo vetëm tek ne por në secilin vend pritet me gëzim e me plotë zbukurime të ndryshme për festat...

Lajmet e Fundit