Ai tha se për shkak të një mosmarrëveshje në mes dy palëve ka ardhur deri të hedhja e një bombe, ku për pasojë 9 persona janë lënduar. Sipas tij, policia është duke u marrë me rastin.

“Pak para orës 5 të mëngjesit Policia është njoftuar për një fjalosje në mes të dy palëve, ku njëri nga ata ka hedhur një bombë në tregun e kafshëve në Prizren”, tha ai.

Në vendngjarje kanë dalë edhe njësiti i hetimeve rajonale të Prizrenit dhe janë duke mbledhur provat dhe dëshmitë.

Të lënduarit janë dërguar në Emergjencën e Spitalit Rajonal të Prizrenit.

“Eli –Edona”, mobilieria me oferta më të mira në Prizren