13.8 C
Prizren
E hënë, 2 Tetor, 2023

343 kandidatë konkurrojnë për 61 arsimtarë në Rahovec

Rahoveci5-22Në konkursin e fundit për mësimdhënës  në  Rahovec kanë aplikuar  343 kandidatë  për gjithsej 61 vende të lira të punës.

Në 18 shkolla  fillore për 35 vende të punës  kanë aplikuar 170 kandidatë , kurse për 26  mësimdhënës në 3 shkolla  të mesme  kanë aplikuar 173 sish.

Drejtoresha e Arsimit, Besa Hoxha-Beqiri  tha se edhe këtë vit interesimi  për punësim  në sektorin e arsimit ka qenë i madh. “Vende në arsim sihen si mundësi e vetme Kjo është arsye pse  kandidatët ia mësyjnë  arsimit”, tha  Hoxha-Beqiri,shkruan KD. Ajo tha se intervista  nga komisioni përkatës  do të mbahet  më 21 dhe 22 gusht.

Lajmet e Fundit