4.8 C
Prizren
E martë, 31 Janar, 2023

Adelina energjike, nuk di të ndalet

Adelina EminiEdhe pse ka arritur që përmes këngës të radhitet ndër emrat më të pëlqyer të skenës sonë, këngëtarja Adelina Emini nuk kënaqet me kaq.

Ajo përveç se është diplomuar dhe ka magjistruar në degën e Marketingut, i është përveshur studimeve për doktoraturë, synim ky që edhe vetë këngëtarja tregon se në këtë nivel të studimeve kërkon kohë, angazhim e përkushtim maksimal.

“Përveç punës së përditshme të cilën e bëj me shumë kënaqësi në fushën e marketingut në RTK, po ashtu në këtë periudhë jam shumë e angazhuar dhe me ligjërata, e punime të cilat më duhet t’i punoj për studime të doktoratës.

Ngritja profesionale për mua zë vendin e parë, e sigurisht që të merr shumë kohë e energji, andaj edhe i jam përkushtuar maksimalisht , shpresoj që do t’ia dal mbarë ashtu siç ia kam vënë synim vetes”, ka thënë këngëtarja në fillim të bisedës../tribuna/

Më Shumë

33 vjet nga vendimi për Aksionin e Pajtimit të Gjaqeve

33 vjet më parë Myrvete Dreshaj, Have Shala, Adem Grabovci dhe Brahim Dreshaj dhe Lulëzim Etemaj e kishin marrë vendimin për të filluar Aksionin...

Duda Balje për Kodin Civil: Kam informata që nuk ka ndryshuar, nuk do ta votoj

Kundër, ka votuar edhe deputetja e grupit multietnik, Duda Balje. Por, thotë se ka informata që nuk është bërë asnjë ndryshim. E, në rast të mos...

Lajmet e Fundit