4.8 C
Prizren
E martë, 31 Janar, 2023

Begaj në përkrahje të rinisë së Malishevës

me KVRL 002Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport, Blerta Krasniqi, kanë pritur sot përfaqësuesit e Këshillit të Veprimit Rinore Lokal (KVRL) në Malishevë, nga të cilët janë njoftuar me punën e KVRL-së dhe aktivitetet e tyre, përderisa morën përkrahje pa rezervë për punën e tyre dhe zhvillimin e aktiviteteve për rininë e Malishevës.

“Malisheva ndoshta është në kushte jo shumë të mira për të rinjtë, edhe pse ka një infrastrukturë të mirë për zhvillimin e aktiviteteve, por ne si komunë do të mundohemi të mbështesim aktivitetet rinore në përgjithësi. Ne jetojmë me këto kushte, me këtë mentalitet dhe aktivitetet zhvillohen brenda këtyre kushteve, por JU e keni përkrahjen dhe mbështetjen tonë të pa rezervë, brenda kushteve dhe mundësive tona”, ju ka thënë kryetari Begaj, drejtuesve të KVRL-së në Malishevë.

Nga ana tjetër, kryetarja e KVRL-së, Blerina Mazreku, e ka njoftuar kryetarin Begaj, me formimin e KVRL-së, mënyrën e funksionimit dhe aktivitetet që janë duke u zhvilluar nga ky organizim rinor në Malishevë. “Qëllim i yni është aktivizimi i të rinjve të Komunës së Malishevës dhe momentalisht jemi në realizimin të një projekti për aktivizimin e rinisë në fshatrat rurale, ku janë paraparë aktivitete në pesë fshatra të mëdha të Komunës së Malishevës”, tha kryetarja e KVRL-së, Blerina Mazreku. Më pas Mazreku, e informoi kryetarin edhe me planet e KVRL-së, në mënyrë që rinia e Malishevës, të jetë më e aktivizuar.

Më Shumë

Dr. Hasan Arzoallxhiu caktohet udhëheq i spitalit të Prizrenit

Dr. Hasan Arzoallxhiun është caktuar udhëheqës i spitalit “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren. Caktimi i Dr. Hasan Arzoallxhiut bëhet pasi drejtoresha ezkekutive Spitalit të...

Ministria e Ekonomisë: 76.8 milionë euro subvencionuam tarifat e energjisë nga shkurti

Mbi 76.8 milionë euro është subvencionimi i tarifave të energjisë elektrike nga Qeveria e Kosovës për qytetarët nga shkurti deri në dhjetor të vitit...

Lajmet e Fundit