8.8 C
Prizren
E mërkurë, 5 Tetor, 2022

Bujar Basha dënohet më dy vjet burgim

Gjykata themelore ne prizrenGjykata Themelore në Prizren, ka dënuar me dy vjet burg Bujar Bashën nga Suhareka. Ai është shpallur fajtor për vjedhje.

“Dënimi iu shqiptua të akuzuarit pasi u shpallë fajtor, për dy vepra penale, veprën penale grabitje nga neni 255 par.3 lidhur me par.1 të KPK-së dhe për veprën penale vjedhje e rëndë nga neni 253 par.1. nën par.1 të KPK-së”, njoftoi zëdhënësaj e Gjykatës në Prizren, Afërdita Kicaj.

“Për vepër penale të grabitjes prokurori i shtetit hoqi dorë nga ndjekja penale, ndërsa ka qëndruar në tërësi për veprën penale të vjedhjes së rëndë.Nga provat e administruara trupi gjykues ka gjetur se për të akuzuarin, Bujar Basha, nuk ka elemente të vjedhjes së rëndë por të vjedhjes nga neni 252 par.1 të KPK-së pra bëri rikualifikimin e veprës penale nga vepra penale vjedhje e rëndë nga neni 253 par.1 nënpar.1 të KPK-së në veprën penale të vjedhjes nga neni 252 parg.1 të KPK-së, për këtë vepër e shpalli fajtor dhe ia shqiptoi dënimin me burg efektiv në kohëzgjatje prej 2 vite”/PrizrenPress.com/

Më Shumë

Grevistëve nuk u dalin pagat e muajit shtator

Punëtorëve të sektorit publik të cilët janë në grevë tash e një muaj, nuk u janë ekzekutuar ende pagat e shtator. Qeveria e Kosovës në...

Boksieri 25-vjeçar humb jetën pas dëmtimeve nga kundërshtari në ring – VIDEO

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur gjatë një dueli në ring. Luis Quinones ishte një emër i ri në botën e boksit, i cili...

Lajmet e Fundit