8.8 C
Prizren
E shtunë, 26 Nëntor, 2022

Fillon riparimi i rrugës “Adem Jashari” në Malishevë

Në kuadër të programit të mirëmbajtjes dhe riparimit të rrugëve në Komunën e Malishevës, ka filluar riparimi i rrugës “Adem Jashari” në Malishevë, e cila është njëra nga rrugët kryesore të qytetit.

Fillimin e punimeve në këtë rrugë, e kanë parë nga afër nënkryetari i Komunës së Malishevës, Vesel Krasniqi dhe drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit, Avdi Morina.


Nënkryetari Krasniqi, është shprehur i kënaqur me fillimin e punimeve në këtë rrugë, pasi është një prej rrugëve më të ngarkuara, sepse është rrugë kryesore dhe shërben për hyrje dalje në qytet, nga pjesa veriore, ndërsa mirëmbajtja e saj është tepër nevojshme, për shkak të rëndësisë që ka rruga.

Drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit, Avdi Morina, ka sqaruar, se riparimi i kësaj rruge, bëhet në kuadër të programit komunal për mirëmbajtjen e rrugëve dhe është pjesë e projektit për riparimin e 19 500 metrave rrugë në qytet, përfshi edhe rrugën “Adem Jashari” dhe mundësohet nga buxheti i Komunës së Malishevës.

Më Shumë

Kurti në Prizren prezanton Buxhetin e 2023-ës, mbi 92 milionë euro për këtë komunë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar me disa nga ministrat e tij, të martën ka qëndruar në Prizren, me ç’rast kanë shpalosur Buxhetin...

Nisen hetimet për financim të paligjshëm të Macronit në fushata nga një kompani amerikane

Prokurorët financiarë të Francës, kanë nisur hetime ndaj presidentit francez Emannuel Macron, për lidhjet e tij me firmën amerikane të konsulencës McKinsey. McKiney, është nën...

Lajmet e Fundit