11.8 C
Prizren
E shtunë, 2 Mars, 2024

Fshatrat e Suharekës që do të mbesin pa rrymë deri në 5 orë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, të shtunën (29.10) në disa lokalitete të rajonit të Prizrenit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimi i plotë i KEDS-it:

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mamusha (kodi: 32000006) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Reshtani rr.e Reshtani (kodi: 32000017002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Reshtanit në rr.Reshtani.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Më Shumë

Lajmet e Fundit