11.8 C
Prizren
E martë, 28 Maj, 2024

FSK eliminon rrezikun nga një grumbull i minave në Suharekë

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) njofton se në fshatin Krushicë e Poshtme të Suharekës ka eliminuar rrezikun nga një grumbull i minave anti peronale (PMA-3), të cilat ishin rrezik për banorët e këtij lokacioni.

FSK njofton se këtë veprim e kanë bërë ekipet e Deminimit të Gardës Kombëtare të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

“Ekipet e Deminimit të Gardës Kombëtare të Forcës së Sigurisë së Kosovës, pas njoftimit nga një qytetarë kanë intervenuar në fshati Krushicë e Poshtme Komuna Suharekë, ku kan eliminuar rrezikun nga një grumbill i minave anti peronale (PMA-3), të cilat ishin rrezik për banorët e këti lokacioni”, njofton Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK).

FSK ka bërë lutje për qytetarët se po sa të gjejnë apo të dyshojnë për mjete të rrezikshme të njoftojnë FSK-në apo Policinë e Kosovës.

“Lusim qytetarët që po sa të gjejnë apo të dyshojnë për mjete të rrezikshme mos të ndërmarrin masa por të njoftojnë FSK-në apo Policinë e Kosovës në mënyrë që të elimiohet rreziku dhe të shpëtohen jetë njerëzish”, njofton tutje FSK.

Më Shumë

21 vite burgim ndaj të akuzuarit për vrasjen axhës së tij në Kijevë të Malishevës

Gjykata Themelore në Gjakovë ka shpallur aktgjykim dënues kundër të akuzuarit B.B., për veprën penale, “Vrasje e rëndë” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose...

Zafir Berisha kujton heroizmin dhe rezistencën e ‘Lagjes së Trimave’ në Prizren

Kryetari i Nismës në Prizren, Zafir Berisha, ka përkujtuar masakrën e Tusuzit në 25-vjetorin e sulmit serb ndaj shqiptarëve në lagjen "Tusuz" të Prizrenit "Lagja...

Lajmet e Fundit