16.8 C
Prizren
E mërkurë, 27 Shtator, 2023

Gjetaj nuk kontakton Serbinë

GjetajPavarësisht dëshmive për djegie të trupave të shqiptarëve në shkritoret të ndryshme në Serbi, gjatë luftës në Kosovë, Komisioni qeveritar për të pagjeturit në Kosovë nuk ka kërkuar mbajtjen e një takimi me Komisionin e Serbisë për të biseduar në lidhje me këtë çështje.

Mungesa e një iniciative të tillë, nga përfaqësuesit e Kosovës, arsyetohet me hetimet që janë duke u bërë në lidhje me vërtetësinë e dëshmive të dhëna për djegien e trupave në Serbi.

Mirëpo, burime te gazetës Tribuna bëjnë të ditur se hezitimi i anëtarëve të këtij komisioni për të thirrur komision është bërë për shkak të presioneve që mos të ndërmerret një veprim i tillë, për shkak të frikës se mund të ndikojë në dialogun që po zhvillohet në Bruksel në mes të Kosovës dhe Serbisë në nivel kryeministrash.

PS shpall fitoren në Kukës, demokratët me humbje më të thellë se në zgjedhjet e 14 majit

Partia Socialiste ka shpallur zyrtarisht fitoren në Bashkinë e Kukësit, ku me vetëm katër kuti të mbetura për t’u numëruar, ndryshimi është prej mbi...

Dioqeza Rashkë-Prizren: Personat e armatosur janë larguar nga Manastiri i Banjskës

Dioqeza Rashkë-Prizren ka thënë se situata në Manastirin e Banjskës aktualisht është e qetë dhe se personat e armatosur janë larguar nga manastiri. Dioqeza potencoi...

Lajmet e Fundit