“Atë e kam bërë me gjithë mendje dhe askush nuk më ka detyruar. Nuk i bie pishman sepse Kosova atë kohë rrezikohej nga Asociacioni i Komunave Serbe dhe Demarkacioni, ka qenë një veprim simbolik, dhe mendoj se në rastin e njëjtë kisha veprua prapë njëjtë kushdo që kish qenë aty”, ka thënë Haskuka.

Ai ka shtuar se nuk ka pasur asgjë personale me ish-kryeministrin Mustafa.