13.8 C
Prizren
E martë, 21 Mars, 2023

Kërkon plotësimin e Komisionit

Kujtim GashiKryesuesi i Asamblesë Komunale në Prizren, Kujtim Gashi ka kërkuar sot plotësimin e Komisionit të Bordit për menaxhimin e objekteve të kulturës dhe sportit. Ai tha se ky komision përbëhet nga të gjitha partitë politike, dhe një anëtarë i shoqërisë civile.

“Kuvendi i Komunës së Prizrenit, në seancën e fundit të mbajtur më 15 korrik, ka marrë vendim për themelimin e Bordit mbikëqyrës për menaxhimin e objekteve të kulturës dhe të sportit, të cilat janë pronë e Komunës së Prizrenit”, tha Gashi.

“Sipas vendimit të KK-së, Bordi përbëhet nga anëtarët e subjekteve politike të përfaqësuara në KK, si dhe një anëtarë propozohet nga shoqëria civile, përkatësisht, nga organizatat që merren më kulturë, rini ose me sport”.

“Për ta plotësuar Komisionin me anëtarin e Shoqërisë Civile, i ftoj organizmat kulturore e spoertive që ta propozojnë një emër për këtë bord”. /PrizrenPress.com/

Më Shumë

Brozovic edhe më larg Inter-it, gati të përfitojë Barcelona

Marcelo Brozovic nuk është më një figurë qendrore te Inter-i dhe një largim në verë është jashtëzakonisht i mundshëm pasi Barcelona e ka nën...

Apeli ia kthen në gjobë dënimin me burgim inspektorit të ndërtimit nga Prizreni

Inspektorit të ndërtimit nga Prizreni, Nexhemdin Musliut dënimi me burg i është zëvëndësuar në dënim me gjobë nga Gjykata e Apelit. “Ndryshohet aktgjykimi i Gjykatës...

Lajmet e Fundit