10.8 C
Prizren
E martë, 23 Prill, 2024

Këshilli Publiko-Privat në Prizren: Partneritet për zhvillim ekonomik

Kryetari Shaqir Totaj drejtoi mbledhjen e dytë të Këshillit Publiko-Privat, një mekanizëm konsultativ që synon të adresojë sfidat komunale dhe të inkurajojë zgjidhje bashkëpunuese. Diskutimet u përqendruan në menaxhimin e pronës komunale dhe mbështetjen për bizneset me pronare femra .

“Me këtë rast u diskutua mbi çështjet thelbësore që kanë të bëjnë me menaxhimin, ndarjen dhe shkëmbimin e pronës komunale si dhe promovimin e partneritetit publik-privat e mbështetjen për bizneset me pronare femra”, njofton Komuna e Prizrenit.

Mund të jetë një imazh i 9 persona dhe teksti

“Biseda u përqendrua në menaxhimin dhe shfrytëzimin efektiv të pronës komunale dhe rritjen e mirëqenies së komunitetit, derisa, në këtë bashkëbisedim konstruktiv akterët diskutuan për strategjitë e shpërndarjes së burimeve komunale duke siguruar transparencë, llogaridhënie dhe shpërndarje të barabartë për të gjithë”.

“I mbështetur nga Aktiviteti i USAID-it për Qeverisjen e Pronës, ky këshill shërben si një dëshmi e fuqisë transformuese të mekanizmave të qeverisjes bashkëpunuese në nxitjen e zhvillimit të qëndrueshëm dhe prosperitetit”./PrizrenPress.com/

Banesa në shitje nga Renelual Tahiri  

“Eli –Edona”, mobilieria me oferta më të mira në Prizren

Më Shumë

Festivali “Prizren Rock and Blues Festival” rikthehet edhe këtë vit me emra shumë të njohur — mbahet më 4-5-6 korrik

Festivali “Prizren Rock and Blues Festival” po rikthehet në edicionin e dytë me emra të njohur të muzikës shqiptare dhe ndërkombëtare. Edicioni i këtij viti...

32 vjet nga rënia e dëshmorit, Alush Kryeziu

Janë bërë 32 vjet nga rënia heroike e dëshmorit të kombit, Alush (Nezir) Kryeziu. Kryeziu ishte veprimtar i shquar i çështjes kombëtare. Ai është përkujtuar sot...

Lajmet e Fundit