1.8 C
Prizren
E enjte, 7 Dhjetor, 2023

Këto fshatra të Prizrenit nuk do të kenë rrymë

28.08.2022

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

NS 110/10 [kV]  Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Malsia e Re (kodi31000030) prej orës 09:00- 10:00.

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit tp aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike. 

2.

Nga NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha  (kodi:31000010) prej orës 09:00-10:00.

Vendet: Fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Ushtria e Kosovës (kodi: 31000018) nga ora 11:00 – 12:00.

Vendet: Konsumatorë komercial dhe buxhetar (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranziti.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas PEE dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike.

30.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Zhupa  (kodi: 31000026 ) nga ora 10:00 –15:00.     

Vendet: Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Më Shumë

Edona Kryeziu ngre dy shqetësime për qytetarët e Rahovecit, laboratorin biokimik dhe mirëmbajtjen e rrugëve

Asamblistja e LDK-së në Komunën e Rahovecit, Edona Kryeziu, në seancën e së mërkurës të Kuvendit Komunal, ka ngritur si shqetësim dy çështje që...

Superliga e basketbollit rikthehet me disa duele të zjarrta

Fundjava do të sjellë përballje interesante në elitën e basketbollit të Kosovës. Kjo xhiro do të hapet me sfidën mes Pejës dhe Golden Eagle Yllit...

Lajmet e Fundit