25.8 C
Prizren
E hënë, 17 Qershor, 2024

KK i Malishevës formoi Këshillin Organizativ për shënimin e 16 Qershorit

KKMalisheve14-26Kuvendi i Komunës së Malishevës, në mbledhjen e mbajtur sot, e ku ka trajtuar vetëm një pikë të rendit të ditës, prej 16 pikave të tjera të parapara. Ka formuar Këshillin Organizativ për shënimin e 16 Qershorit- Ditës së Çlirimit dhe Ditës së Dëshmorëve të Komunë së Malishevës. Vendimi është marrë unanimisht nga anëtarët e Kuvendit të Komunës.

Sipas këtij vendimi, Këshilli Organizativ do të udhëhiqet nga Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ndërsa anëtar të këshillit do të jenë edhe kryesuesi i KK të Malishevës, Enver Hoti, nga një përfaqësues i të gjashtë subjekteve që marrin pjesën në KK të Malishevës, pastaj një përfaqësues nga tri shoqatat e dala nga lufta dhe një përfaqësues nga OJQ-të lokale në Malishevë.

Pas këtij vendimi, KK i Malishevës, ka ndërprerë punimet, në shenjë pakënaqësie për trajtimit jo të mirë për anëtarët e Kuvendeve Komunale, nga ana e institucioneve qendrore. /PrizrenPress.com/

Më Shumë

Deputetët përballen me rrugaçërinë serbe, Rexhaj: Ua thamë troç se Kosova është shtet i pavarur

Dy deputetët e Kuvendit të Kosovës, Arbër Rexhaj, dhe Erxhan Galushi, kanë marrë pjesë në takimin vjetor të Përfaqësuesve të Mbrojtjes dhe Parlamentet Evropës...

Mamusha do të bëhet me Qendër Kulturore Rinore me vlerë 1.7 milion euro

Ministria e Kulturës, Ministria e Zhvillimit Rajonal dhe Komuna e Mamushës kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për projektin “Ndërtimi i Qendrës Kulturore Rinore në Mamushë”. Projekti...

Lajmet e Fundit