20.8 C
Prizren
E shtunë, 3 Qershor, 2023

Komuna e Prizrenit po zgjeron hapësirat e gjelbëruara

Komuna e Prizrenit ka njoftuar se është duke zgjeruar hapësirat e gjelbëruara në rrugët e qytetit.

Komuna ka bërë me dije se në kuadër të projekteve kapitale për lehtësimin e jetës së qytetarëve, janë të parapara edhe hapësirat gjelbëruese me fidanë dhe lule përgjatë rrugëve të qytetit.

“Ndihem krenar me bashkëqytetarët e mi për kujdesin që i japin Prizrenit dhe hapësirave të gjelbëruara publike”, u shpreh kryetari Shaqir Totaj.

Bëhu me banesë pran Parkut të Qytetit dhe pran Lumbardhit !
“Frymo Lirshëm “
+383 44 128 112
Mund të jetë një imazh i 3 persona

Më Shumë

Krasniqi: Më 5 gusht do të shkruajmë histori

Haxhi “Robin” Krasniqi synon ta jetojë ëndrrën e tij të kamotshme për të boksuar dhe për të fituar në vendin ku i rrahë zemra,...

Mona Liza

Enver Sulaj Një pikë ngjyrë më shumë në buzë S’të bën të lumtur As shiu s’ta fshin ngjyrën e lotit. Herë të mungon buzëqeshja Herë pikëllimi, Mona Lizë. Maj, 2023

Lajmet e Fundit