14.8 C
Prizren
E mërkurë, 28 Shkurt, 2024

Latifi takon përfaqësues nga DEMOS-i dhe MAPL

I shoqëruar nga bashkëpunëtorët, kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka zhvilluar takim të rëndësishëm me përfaqësues nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) dhe përfaqësues të projektit DEMOS.

Në takim diskutuan lidhur me performancën e komunës gjatë viteve 2018-2022 dhe grantin e fituar përgjatë viteve, procesin e rishikimit të SMPK-së dhe të GPK-së, projektet e financuara nga granti i performancës, si dhe çështje të tjera që ndërlidhen me Grantin e Performancës Komunale, i cili pritet të shpallet më 9 shkurt 2024.

Kryetari Latifi ka theksuar rëndësinë e bashkëpunimit dhe para tyre paraqiti kërkesat e qarta sa u përket çështjeve që i diskutuan.

Nga ana e tyre Komuna e Rahovecit mori lëvdata dhe përgëzime për angazhimin ekipor për punën në raportimin e saktë për performancë komunale.

Më Shumë

“E kam pirë ujin e shadervanit, po kurrë s’u bëra nuse në Prizren”, thotë Juliana Nura

Gojëdhënat thojnë se uji i shadërvanit të Prizrenit bashkon zemërat, për ta gjetur shpirtin e saj binjakë modelja Julian Nura ne emisioni “Gallatë” ka...

Vdes ish-kryetari i Rahovecit

Ka vdekur ish kryetari i komunës së Rahovecit, Qazim Qeska. Këtë e ka bërë të ditur kryetari aktual i Rahovecit, Smajl Latifi. Ai ka thënë...

Lajmet e Fundit