7.8 C
Prizren
E hënë, 26 Shkurt, 2024

Miratohet projektligji për shpronësim të pronës së paluajtshme dhe tri vendime për pronat me interes publik

Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin për Shpronësim të Pronës së Paluajtshme.

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka thënë se ky projektligj është hartuar sipas standardeve evropiane.

“Për përgatitjen e këtij projektligji janë konsultuar ekspertë, shoqërisë civile… dhe është konstatuar se në ligjin ekzistues ka shumë mangësi, prandaj ka qenë i domosdoshëm hartimi i të riut ku janë përfshirë edhe institucione nga Kosova dhe përfaqësues të OSBE-së”.

“Eli –Edona”, mobilieria me oferta më të mira në Prizren

Më tej janë miratuar edhe tri vendime për shpronësim të pronave me interes publik. Njëra është ajo për zgjerimin e rrugës Kijevë-Zahaq, ajo për parkun arkeologjik “Ulpiana dhe për ndërtimin e rrugës Prizren – Tetovë, segmenti Struzhë – kycje në autostradën “Ibrahim Rugova”.

Banesa në shitje nga Renelual Tahiri  

Më Shumë

Selmanaj:Modeli qeverisës i LDK-së në Pejë duhet të bartet edhe në Prizren

Nënkryetari i LDK-së dhe njëherit kryetar i Pejës, Gazmend Muhaxheri, ka vizituar kryetarin e degës së kësaj partie në Prizren, Driton Selmanaj. “Diskutuam për mobilizim...

Sot varroset veterani i UÇK-së, Edip Celina

Organizata e Veteranëve të UÇK-së në Prizren ka njoftuar se sot do të bëhet varrimi i veteranit të UÇK-së,Edip Celina. Varrimi bëhet  me ikindi, në...

Lajmet e Fundit