“Vranësirat gjatë ditës parashihen të zhvillohen dhe të sjellin reshje shiu dhe shkarkime rrufesh.Temperaturat do të pësojnë rënie në vlerat e maksimaleve, nrsa minimalet mbeten konstante me temperaturat e ditëve të fundit”, njofton IHMK.