0.8 C
Prizren
E diel, 29 Janar, 2023

NISMA për Kosovën do të ketë rol kyç në politikë

kupa me ambasadorJakup Krasniqi në zyren e tij priti në takim Drejtorin për Kosovën, Shqipëri e Maqedoninë , të departamentin për Evropën në Ministrin e Jashtme të Britanis së madhe Danshiell Caldwell i shoqëruar nga ambasadori i Britaniasë së madhe Jan Cliff.

Krasniqi ,ka sqaruar se si ka shkua procesi i votimit dhe rolin qe do ta luaj Nisma në këtë procës.
“NISMA për Kosovën do të ketë rol kyç në politiken aktuale të vendit. Kontributi dhe puna e saj do të jetë për zhvillimin e gjithëmbarshëm Kontributi dhe puna e saj do të jetë për zhvillimin e gjithëmbarshëm të vendit si dhe për ndërtimin e institucioneve dhe të qeverisjes së të vendit si dhe për ndërtimin e institucioneve dhe të qeverisjes së qëndrueshme në Kosovë”, ka thënë Krasniqi.

Më Shumë

KPK-ja kërkon nga Avokati i Popullit referimin e Ligjit për Pagat në Sektorin Publik në Gjykatën Kushtetuese

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), ka bërë të ditur se iu ka drejtuar me kërkesë Avokatit të Popullit që në zbatim të dispozitave kushtuese...

Mbi 21 vjet burgim burrit që vrau vëllain për bagëti në Rahovec

Me 21 vjet e 6 muaj është dënuar J.G. i akuzuar për vrasjen e vëllait të tij në Rahovec pas një mosmarrëveshjeje rreth disa...

Lajmet e Fundit