13.8 C
Prizren
E hënë, 2 Tetor, 2023

PK-ja çmon lartë veteranët e shoqërisë prizrenase

PK-logooPartia Konservatore e Kosovës ka vizituar disa familje të shquara që kanë kontribuar në zhvillimin e shoqërisë prizrenase. PK-ja ka çmuar lartë mundin dhe sakrificën e tyre nëpër kohëra të ndryshme dhe njëkohësisht ju kanë uruar Festën e Kurban Bajramit.

Kryetari i Partisë Konservatore të Kosovës, Munir Basha, tha se këto familje kanë ndikuar në mënyrë të drejtpërdrejt në ngritjen e cilësisë së jetesës së qytetarëve dhe nivelit të zhvillimit ekonomik, politik dhe kulturor të shoqërisë prizrenase.

“Ju veteranët e arsimit, shkencës, udhëheqjes, luftës, mjekësisë dhe fushave të tjera jeni ata që keni ndikuar në mënyrë të drejtpërdrejt në ngritjen e cilësisë së jetesës së qytetarëve dhe nivelit të zhvillimit ekonomik, politik dhe kulturor të shoqërisë prizrenase. Ju jeni ata që fal mundit tuaj nëpër kohëra të vështira keni mundësuar që fëmijët tanë ti gëzojnë këto të mira tani”, tha Basha.

Ndërsa, kandidati i PK-së për kryetar të Komunës së Prizrenit, Beni Kizolli, tha se do të mundësojë që kontributi i tyre të vlerësohet përgjithmonë dhe që veteranët të kenë vendin meritor në shoqëri.

“Nëpërmjet punës suaj dhe brezave të tërë ju keni mundësuar që Prizreni të jetë ndryshe, dhe Partia Konservatore e Kosovës do të mundësojë që kontributi juaj të vlerësohet përgjithmonë dhe që Ju veteranët të keni vendin meritor në shoqëri pasi që edhe Partia Konservatore e Kosovës është ndryshe dhe bashkëndjenë me mundin dhe sakrificën tuaj”, tha Kizolli.

Në kuadër të programit të saj, PK-ja çmon këto vlera, traditat dhe përpjekjet e popullit tonë për përmirësimin e situatës, ngritjen e standardit jetësor dhe mirëqenies sociale, të cilat do të shërbejnë si frymëzim për veprimtarinë tonë konkrete në interes të qytetarëve të Prizrenit dhe të Kosovës. /PrizrenPress.com/

Të formohet një Këshill Mbarëkombëtar

Shkruan:Prend NDOJA, SHBA Në kujtesën tonë kombëtare akoma rëndojnë të freskëta skenat e tmerrshme, kur përmes tytave dhe artilerisë serbe, vdekja përbinte jetë të pafajshme...

Mbi 1 mijë e 800 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 856 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë. Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 25 aksidente me të...

Lajmet e Fundit