10.8 C
Prizren
E martë, 3 Tetor, 2023

Qytetarët s’janë të kënaqur me Jahjagën, Mustafën e Veselin

UNDP dhe USAID lansojnë Pulsin Publik, sipas të cilit përfaqësuesit politik si Presidentja, Kryetari i Kuvendit, Kryeministri dhe Institucionet tjera kanë arritur nivelin më të ulët të kënaqshmërisë

Kështu thuhet në një njoftim të UNDP-së të cilët kanë realizuar një anketë me qytetar të cilët kanë thënë se papunësia, varfëria dhe korrupsioni vazhdojnë të mbeten problemet më madhore në Kosovë.

Po ashtu, sot do të prezantohen edhe disa të dhëna lidhur me emigrim e kohëve të fundit nga Kosova ku më shumë se gjysma e respondemtëve është deklaruar se së paku një nga familjarët ose miqtë është larguar nga Kosova gjatë gjashtë muajve të fundit.

Projekti bashkëfinancohet nga USAID dhe UNDP. Rezultatet që do të prezantohen bazohen në analiza statistikore të anketës së Pulsit Publik që është zhvilluar gjatë fundit të marsit 2015 dhe ka përfshirë 1306 respondentë.

Alessandra Roccasalvo, zëvendëspërfaqësuese e përhershme e UNDP-së dhe Sara Buchanan, drejtoreshë e zyrës për Demokraci dhe Qeverisje pranë misionit të USAID-së do të marrin pjesë në ngjarje. /PrizrenPress.com/

Zelensky: Fitorja do të vijë

Në një fjalim të dielën, në një festë të Ukrainës, duke nderuar veteranët dhe ushtarët e rënë, presidenti Volodymyr Zelensky tha se “fitorja do...

Biblioteka e Prizrenit ofron kushte të mira për lexuesit

Nxënës, studentë dhe pensionistë e shfrytëzojnë hapësirën e bibliotekës së Prizrenit për të lexuar në çdo kohë. Pra, ata që e shfrytëzojnë bibliotekën janë...

Lajmet e Fundit