9.8 C
Prizren
E mërkurë, 29 Mars, 2023

Sot, mbahet Kuvendi i Prizrenit

Sot, mbahet mbledhja e Kuvendit Komunal të Prizrenit, të thirrur nga kryesuesi i Kuvendit, Artan Abrashi.

Mbledhja mbahet në sallën për mbledhjet e Kuvendit të Komunës së Prizrenit, tek “Shtëpia e Bardhë”, duke filluar nga ora 10:00.

R E N D D I T E

1. Shqyrtimi dhe miratimi, i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;
2. Shqyrtimi dhe miratimi i Rendit të Ditës;
3. Pyetjet e kuvendarëve dhe ngritja e çështjeve të ndryshme;
4. Rishqyrtimi i Rregullores 04/2019, për Transparencë në Komunë, sipas Rekomandimeve të MAPL-së;
5. Shqyrtimi dhe miratimi i propozim-vendimit mbi hyrjen në koncesion të pronës komunale;
6. Informatë për Raportin e Komisionit për vlerësimin e ofertave dhe dhënien e pronës komunale në shfrytëzim dhe këmbim KK Prizren;
7. Shqyrtimi i raporteve financiare të realizimit të buxhetit për periudhën janar – qershor 2019 dhe për periudhën janar – shtator 2019;
8. Shqyrtimi dhe miratimi i planit – programit trevjeçar për banim;
9. Shqyrtimi i raportit për llogaritë e arkëtueshme, verifikimi dhe inkasimi i tyre;
10. Diskutim mbi çështjen e transportit të nxënësve në Komunën e Prizrenit.

 

Më Shumë

Kurti: Tekst më të mirë të marrëveshjes nuk ka qenë e mundur të mbërrijmë

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, ka nisur raportimin e tij në Kuvendin e Kosovës rreth takimit të Ohrit më 18 mars. Kurti ka folur rreth...

Zgjatet afati i aplikimit për subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka njoftuar se e ka zgjatur afatin për aplikim për pagesa direkte/subvencione për kulturat bujqësore deri më...

Lajmet e Fundit