18.8 C
Prizren
E diel, 26 Maj, 2024

Veteranët e UÇK-së e përcjellin me falënderime Muharrem Xhemajlin

Veteranet e UÇK-seKëshilli Drejtues njëzëri vendosi që ushtrues detyre i kryetarit të OVL të UÇK-së, të jetë nënkryetari i deritanishëm Smajl Elezaj, deri në mbajtjen e zgjedhjeve brenda Organizatës. Këshilli Drejtues i OVL të UÇK-së, në mbledhjen që mbajti sot miratoi dorëheqjen kryetarit Muharrem Xhemajli, të cilën e ofroi para organit që e ka zgjedhur.

KD i OVL UÇK-së, e falënderoi Xhemajli për punët dhe angazhimet e deritanishme gjatë mandatit të tij, në mbrojtje të vlerave të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe interesave të veteranëve brenda e jashtë vendi, siç janë: anëtarësimi me të drejta të plota në Federatën Botërore të Veteranëve; fillimi i verifikimit të veteranëve të luftës, miratimi i ligjit dhe shumë çështje të tjera që kanë të bëjnë drejtpërdrejtë me përkujdesjen për veteranët e familjet e tyre si në çështjen e banimit, rehabilitimit dhe shkollimit, duke i uruar suksese në jetën politike duke shpresuar se do t’i përfaqësoj denjësisht interesat e veteranëve dhe ato kombëtare.

Këshilli Drejtues njëzëri vendosi që ushtrues detyre i kryetarit të OVL të UÇK-së, të jetë nënkryetari i deritanishëm Smajl Elezaj, deri në mbajtjen e zgjedhjeve brenda Organizatës.

Më Shumë

Vdes një grua në Prizren, familjarët thonë se nuk iu është dhënë tretman mjekësor

Një grua ka vdekur dje në Prizren. Sipas familjarëve asaj nuk i është dhënë tretman mjekësor dhe si pasojë viktima ka vdekur pas një...

Kalon marrëveshja e bashkëfinancimit për hartimin e projektit për ndërtimin e tunelit në rrugën Tetovë-Prizren

Kuvendi i Kosovës ka kaluar edhe Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes së bashkëfinancimit për hartimin e Projektit për ndërtimin e tunelit në rrugën Tetovë-Prizren,...

Lajmet e Fundit