2.8 C
Prizren
E hënë, 30 Janar, 2023

VV në Suharekë: Ja 10 premtimet e pa mbajtura të kryetarit

Suhareke-VVLëvizja Vetëvendosje! Qendra në Therandë ka denoncuar disa nga premtimet e pambajtura të qeverisjes lokale. Sipas kësaj lëvizjeje, janë dhjetë premtime që nuk janë përmbajtë.

Qendra e Therandës e VV-së ka numëruar këto premtime: Rregullimi modern i shtratit të lumit, ujë për 25 vjet, për tërë komunën e Therandës, fshat turistik në malet e Sharrit-Mushtisht, zona të reja urbane, fshat turistik ne Doberdelan-Studençan, përkrahje për vreshtarët, për prodhuesit lirim nga taksat administrative për 4 vjet, stimulimi i bujqve me kredi pa interes, investitorëve do t’u ofrojmë siguri, Kopsht botanik në Mushtisht, rruga Delloc-Shtërpcë-Brezovicë.

“A thua kryetari bashkë me bashkëpunëtorët, kur kanë premtuar kanë menduar vetëm për Qendrën komunale, kur dihet se më shumë së 50% te fshatrave përballen me mungesë të ujit të pijes dhe shpenzojnë me qindra mija Euro për hapjen e puseve dhe rregullimin e ujësjellësve lokal”, thuhet në  komunikatë të VV-së, lidhur me premtimin për furnizim me ujë të pijshëm.

Më Shumë

Shkak i një konflikti në rrjetet sociale, dy të mitur nga Malisheva rrahin një të mitur tjetër

Janë arrestuar dy të mitur në Malishevë pasi që kanë sulmuar fizikisht një të mitur tjetër. “Janë arrestuar dy të dyshuar të mitur meshkuj kosovar...

ATK-ja krijon mundësinë e pagesës me këste për obligimet tatimore

Pas dyfishimit të tatimit të pronave, Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), ka bërë të ditur se ata që kanë vështirësi për t’i paguar obligimet...

Lajmet e Fundit