25.8 C
Prizren
E hënë, 15 Gusht, 2022

Ligjvënësit sot caktojnë festat e Kosovës

KuvendiKosoves5-27Edhe sot i vazhdon punimet mbledhja e Kuvendit të Kosovës me votimin dhe shqyrtimin e disa projektligjeve dhe raporteve.

Fillimisht deputetët do të votojnë Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, dhe atë për kimikate. Me pas do të pasojë shqyrtimi i parë i Projektligjit për Agjencinë e Punësimit në Republikën e Kosovës, shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Agjencinë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës, shqyrtimi i Raportit përfundimtar të Komisionit Hetimor Parlamentar, formimin e Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e një anëtari të Komisionit të Pavarur për Media, propozimi i GP të Lëvizjes Vetëvendosje për zëvendësimin e anëtares në Komisionin për Integrime Evropiane,

Në mbledhje pritet debat parlamentar lidhur me hetimin dhe gjykimin e krimeve të luftës, roli i EULEX-it, Qeverisë së Kosovës dhe periudha e tranzicionit, sipas kërkesës së deputetit Kurtan Kajtazi, mbështetur nga deputetët nënshkrues.

Më Shumë

Ky është i arrestuari për sulmin seksual ndaj 12 vjeçares në Prizren

Policia në Prizren ka arrestuar të dyshuarin për sulm seksual ndaj 12 vjeç ares. I dyshuari i përfshirë në këtë rast është F. Berati, shtetas...

Pamje: Hajnat futen për të plaçkitur në Suharekë teksa familjarët ishin në dasmë

Rexhë Xhakmani nga Sllapuzhani i Suharekës, përmes kamerave në telefon kuptoi se tre keqbërës kanë hyrë në shtëpinë e vëllait të tij. Gëzimin që pati...

Lajmet e Fundit