0.8 C
Prizren
E diel, 29 Janar, 2023

Ministria e Ekonomisë mbështet me mbi 70 mijë euro renovimin e çative të disa objekteve të Postës

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se ka mbështetur financiarisht projektin e Postës së Kosovës për renovimin e çatisë së objektit kryesor dhe çative të disa degëve të saj.

Ministria ka thënë se mbështetja është bërë përmes Agjencisë së Kosovës për Efiçiencë të Energjisë.

“Mbështetja e projektit kapital të Posta e Kosovës Renovimi i çative të objekteve të Postës së Kosovës, Sh.A”, është bërë në formën e bashkëfinancimit, me ç’rast Ministria e Ekonomisë ka ndarë 73,500 euro” – thuhet në njoftimin e Ministrisë.

 

 

Sipas njoftimit, ky investim në objektin e Postës së Kosovës, shmang cenimin e afarizimit të saj, degradimin e mëtejmë të objeketeve të kësaj ndërmarrje, në të cilat, sipas ministrisë, nuk ishte investuar vite me radhë.

“Me çka ishte rrezikuar edhe infrastruktura kritike e saj. Ministria e Ekonomisë mbetet e përkushtuar të mbështes Ndërmarrjet Publike në përmirësimin e infratrukturës së tyre dhe përmirësimin e shërbimeve për qytetarët dhe ky invetim hyn në këtë kuadër” – thuhet në njoftimin e Ministrisë së Ekonomisë.

Më Shumë

“ Fidani” në Prizren shpall konkurs letrar

Shoqata për Kulturë e Art “ Fidani” në Prizren ka shpallur konkurs letrar për tregim të shkurtë dhe poezi . Konkursi është shpallur me...

Arrestohet personi i kërkuar në Vërmicë

Një person i kërkuar është arrestuar në Vërmicë. Arrestimi i tij është bërë me urdhër të gjykatës, përcjell ‘PrizrenPress’ PKK Vërmicë 25.01.2023 – 18:10. Në bazë...

Lepuri me doreza

Lajmet e Fundit