Në orën 11:00, presidentja Osmani do të pritet në takim nga kryetari i komunës së Dragashit, Bexhet Xheladini.

Në orën 11:40, e para e vendit do ta vizitojë Asamblenë Komunale të Dragashit dhe do të mbajë fjalim.

Në orën 12:10, Osmani dhe kryetari i komunës së Dragashit, Bexhet Xheladini do të deklarohen për media.