Policia e Kosovës ka postuar disa fotografi në faqen e saj në “Facebook’, ku edhe ka apeluar që shoferët të jenë të përgjegjshëm dhe të sigurohen që janë duke i respektuar rregullat dhe shenjat e trafikut për një siguri më të madhe në rrugë.