Të dyshuarit Enver Shabani dhe Berat Kabashi akuzohen se kanë përpiluar procesverbale të rrejshme dhe konfirmim të punëve sipas kontratave e që sipas gjendjes në terren ato nuk janë kryer.

Muharremaj ka thënë se i respektojnë organet e drejtësisë, porse sipas tij të gjitha projektet e rrugëve janë realizuar sipas kontratave.

“Është duke u bërë hetimi i lëndëve për vitin 2023. Ne i respektojmë organet e Republikës së Kosovës, i respektojmë gjyqësinë dhe hetuesin. Për këta dy zyrtarë bëhet fjalë për lëndën që i përket fshatit Mushtisht”,  ka thënë Muharremaj në magazinën e në RTK-së

Ai ka thënë se rrugët që janë kryer nga komuna e Suharekës të gjitha janë shtruar sipas kontratës së paraparë dhe të gjitha janë rregulluara me saktësi.

“I kuptoj të gjitha organet e shtetit, është ana ligjore, por mund të garantojë plotësisht për këta dy zyrtarë se nuk ka keqpërdorim. Mirëpo, në fund të fundit hetuesia i ka punët e veta dhe rasti është në hetim”, ka thënë Muharremaj.

Ai iu ka shmangur përgjigjes nëse do të jepte dorëheqje në rast se organet e drejtësisë konfirmojnë keqpërdorimin e pozitës zyrtare nga dy zyrtarët e dyshuar, duke këmbëngulur se të gjitha projektet janë realizuar sipas kontratave.

Reklamë

RENELUAL TAHIRI prezenton tipet e banesave në kompleksin “Green Avenue” Blloku B !
Për më shumë informata na vizitoni në pikën tonë të shitjes përballë ‘Premium Park Hotel”.
Si dhe mund të na kontaktoni:
+383 44 128 112 ; +383 49 613 613
Kliko videon