4.8 C
Prizren
E hënë, 28 Nëntor, 2022

Berisha: Do ta marrë besimin e qytetarëve të Prizrenit

Kandidati i Nismës për kryetar të Prizrenit, Zafir Berisha, beson se në zgjedhjet e 17 tetorit do të marrë besimin e qytetarëve.

“Ne jemi alternativa dhe oferta më serioze dhe profesionale e ofruar për qytetarët e Prizrenit në raport me të tjerët, sepse ne angazhohemi dhe garantojm liri, barazi, drejtësi dhe solidaritet për të gjithë qytetarët, të bazuar në parimet e demokracisë qytetare, me mundësi të barabarta për të gjithë qytetarët, pa dallime të orientimit politik, përkatësis gjinore, fetare, apo nacionale”,thotë Berisha.

“Jemi të bindur se konkurrimi politik përmes programeve dhe ideve, është ai që sjell përmisimin e ofertës për qytetarët dhe përmisimin e qeverisjes, e jo konfrontimi me subjekte tjera për gjëra të dorës së dytë”.

“Në zgjedhjet lokale të 17 tetorit 2021, do të marrim besimin e qytetarve të Prizrenit, ku do të na mundësohet matrializimi i ofert?s tonë gjatë 4 viteve të ardh?shëm”.

Më Shumë

Rita Ora në pullat postare të Kosovës

Këngëtarja nga Kosova me famë botërore, Rita Ora, është bërë pjesë e thesarit të pullave postare të Filatelisë së Postës së Kosovës. Pulla me imazhin e...

Ngacmohet një e nxënëse në Prizren

Një person dyshohet se në mes të rrugës i ka zënë pritën një vajze të mitur në Prizren. Viktima ishte duke u kthyer nga shkolla...

Lajmet e Fundit