31.8 C
Prizren
E enjte, 18 Gusht, 2022

Defekt në gypin kryesor për linjën e Prizrenit, ndërpritet uji për disa fshatra

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”, ka njoftuar se është ndërprerë furnzimi me ujë për disa fshatra të Rahovecit dhe Prizrenit, si pasojë e paraqitjes së defektit ne gypin kryesor furnizues për linjën e Prizrenit.

Përmes një komunikate për medie, KRU “Gjakova”, ka bërë të ditur se pas marrjes së informatës rreth paraqitjes së defektit, ekipi teknik janë paraqitur menjëherë në teren për organizim të punimeve dhe sanim të defektit.

Barnatorja bimore ”Bio Drini” po zgjerohet, hap pikën e re në lagjen “Bazhdarhane” të Prizrenit

Komunikata e plotë:

Defekt-Njësia Prizren.

Të nderuar konsumator, ju informojmë se për shkak të paraqitjes së defektit ne gypin kryesor furnizues Ø 350, për linjën e Prizrenit, jemi detyruar të ndalim furnizimin me ujë për këto fshatra.

 • Fortesë
 • Celinë
 • Krushë e Madhe
 • Nagavc
 • Hoqë e Vogël
 • Krushë e Vogël
 • Randobravë
 • Piranë
 • Retijë
 • Breg-Drini
 • Krajkë
 • Zymë
 • Shengjergj.
  Pas marrjes së informatës rreth paraqitjes së defektit, ekipa teknike, Njësia Prizren janë paraqitur menjëherë në teren për organizim të punimeve dhe sanim të defektit. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!  

Më Shumë

Nga punëtori sezonal në ndërtim, te pedagogu universitar

Naxhi Selimi ka kaluar nga pozita e punëtorit sezonal në ndërtim, në shkallën e lektorit të gjermanishtes  në Universitetin e Edukimit në Schwyz Nëse në...

Regjisorja ukrainase takon Kurtin në Prizren: Kryeministri beson në fitoren e Ukrainës

Regjisorja ukrainase, Jeanne Dovhych që u bë lajm para disa ditësh për përvojën e saj me policin kosovar në Aeroportin e Prishtinës, ka përcjellë...

Lajmet e Fundit