28.8 C
Prizren
E diel, 7 Gusht, 2022

E dini vendin se ku do të votoni? Mësojeni këtu!

Zgjedhje-kosoveEdhe pse disa prej jush e dini me siguri se ku do të votoni, ka edhe shumë prej tyre që ende nuk e kanë të qartë, lokacionin e tyre.

Për këtë gjë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka krijuar një rubrikë në faqen zyrtare të saj, ku ju shumë lehtë mund ta gjeni lokacionin tuaj.

E tëra që duhet të bëni është që së pari të vizitoni faqen, www.kqz-ks.org pastaj nw anën e djathtë të faqes e keni një rubrikë “Ku me votu”, klikoni aty dhe jepni të dhënat tuaja personale, Emrin, Mbiemrin, datën e lindjes dhe numrin personal të letërnjoftimit dhe ju do të merrni informacionin e duhur.

Ose thjeshtë klikoni këtu: http://www.kqz-ks.org/sq/ku-me-votu

Më Shumë

Lajmet e Fundit